Taulun Kartano

Taulun Kartano – jokainen päivä on juhlapäivä

Hyvän palvelun maalaiskartano, jonka juuret ovat vuodessa 1849. Taulun Kartano on vanha sotilasvirkatalo, jonka vuosisatainen taival on tarinoita täynnä.  Ystävällinen hymy, kotoisa ja lämminhenkinen kaunis miljöö tekee arjestakin juhlaa. Kauneus ja tunnelma syntyvät vanhan ajan värimaailman, aidon antiikin ja sisustusmateriaalien käytöstä.

Tunnelmallinen kartano palvelee tilausravintolana ja perhehotellina, jonka tasokkaissa ja yksilöllisissä vierashuoneissa viihdyt. Kesäisin kesäravintola avoinna heinäkuussa.

Taulun Kartano on osa Arts & Crafts Restaurants Oy:ä, joka on keskisuomalainen perheyritys. Yrittäjillä, Jyrki ja Riitta Halttusella, on vahva missio pelastaa vanhoja rakennuksia ja synnyttää niihin modernia ja kannattavaa liiketoimintaa.

Yrityksen arvopohja rakentuu miljöön, kulttuurin, asiakassuhteen ja työntekijöiden luottamuksen säilyttämiseen.

Perinteisyys nousee esiin aidolla tavalla. Yrityksen toimipisteissä on panostettu rakennusten kunnostamisessa vahvaan perinnerakentamisen ammattitaitoon. Ekologisuus on rakennusten peruskorjaamisessa valintoja ohjaava arvo ja käytetyt materiaalit ovat perinteisiä ja aitoja. Sisustamisessa nivoutuvat aito antiikki ja aikakausille tyypilliset materiaalit, värit ja kalustetyylit.

Yhteystiedot

Tauluntie 596 41410 Kankainen

p. +358 20 7353 402

myynti@acravintolat.fi

http://taulunkartano.fi/