Kartano Kultaranta

Kartano Kultaranta sijaitsee Saarijärvellä kivikautisen asutuksen jalansijoilla. Luonnonhiekkarantaa on yli 250 metriä. Majoitustiloja löytyy 17 henkilölle ja lisävuoteita järjestämme asiakkaan pyynnöstä tarpeen mukaisesti. Kiinteistöissä on kunnallistekniikka ja kaupungin vesiverkko.

Tarjoamme myös kokoustiloja kokouspalveluineen ja räätälöimme mielellämme henkilökohtaisen kokouspaketin virkistysmahdollisuuksineen yrityksen tarpeiden mukaisesti. Kokouksia järjestämme muutaman hengen ryhmistä aina 20 hengen ryhmiin saakka, kerromme kysyttäessä mielellämme lisää.

Kartano Kultarannan rantaviiva tarjoaa tietysti myös saunaelämyksiä perinteisen savusaunan ja puulämmitteisen kotasaunan lisäksi telttasaunan lauteilla ja saunavarauksia kannattaa kysyä myös viikko-/ viikonloppumajoitusvarauksia tehdessä.

Rannalla juhliminen on mieluisaa ja tarjoammekin tarpeisiin muotoiltuja 10-150 hengen juhlakokonaisuuksia sopimuksen mukaisesti.

Alue antaa tunnelmallisen energiahoitomahdollisuuden AuraTransformaatio™-hoidoille ja AuraTransformaatio™-tasapainotushoidoille.

TUTUSTU

 

Yhteystiedot

Kivikirveentie 10 43130 TARVAALA

p. +358 44 2843628

info@kartanokultaranta.fi

http://kartanokultaranta.fi