Sinisen hetken häät

Tunnelmalliset talvihäät sinisellä hetkellä

Sinisen hetken taikaa, tykkylunta. Jätkänkynttilät muodostavat tunnelmallisen kulkureitin sembramäntyjen ja pihtakuusien suojaan muodostaen ainutlaatuisen ja satumaisen elämyksen talvihäille.

Onnea Rakastavaisille!

Talvihäät sinisen hetken aikaan on maaginen rituaali. Mitä muuta talven valoilmiö voisi tarkoittaa kuin ikuista onnea? Lakomäen kartanon läheisessä metsässä, suurten puiden suojassa on luonnon oma kappeli. Jätkänkynttilät tuovat valoa ja toivoa pimenevään iltaan täynnä rakkautta.

Lakomäen Metsäkartanon viihtyisä pihapiiri on kuin luotu juhlistamaan rakkautta. Vanhan ajan metsäkartanotunnelma jatkuu vanhaa arvostaen entisöidyn päärakennuksen sisätiloissa kutsuen herkkujen äärelle ja nauttimaan vieraiden seurasta. Me juhlistamme erityistä päivääsi ammattitaidolla ja lämmöllä!

Paketti: Viikonlopun hääpaketti 15-20 hengelle täysihoidolla, sisältäen majoituksen, ateriat, tilat ja koristeet, hääbuffetin ja viinipaketin illalliselle. Huomioitava: kuljetuksesta on sovittava erikseen.

Ohjelma

Perjantai: Saapuminen Lakomäen Metsäkartanolle. Tervetulotoivotuksien jälkeen opastettu kierros tiloissa, sisäänkirjautuminen ja iltapala.

Lauantai: Aamupalalta siirrytään häävalmisteluihin. Kevyt lounas tarjoillaan toisen kerroksen aulassa. Siunaus tapahtuu metsässä sinisen hetken aikaan ulkotulien valossa, minkä jälkeen hääväki siirtyy sisälle. Juhlapuheiden ja onnittelumaljojen jälkeen tuvassa on tarjolla buffet. Ilta jatkuu vapaalla ohjelmalla, hääparia juhlistaen.

Sunnuntai: Aamusauna, jonka jälkeen kiireetön brunssi. Brunssilla on hyvästi aikaa muistella eilisen juhlia. myöhäisempi uloskirjautuminen mahdollistaa joustavammat kuljetusaikataulut. Kuljetukset asemille täytyy sopia erikseen.

Hinta € 6,400

Hinta sisältää aiemmin mainitut palvelut.

Päärakennuksen toisessa kerroksessa on seitsemän pientä ja tunnelmallista kahden sängyn huonetta, 1-2lla lisävuodemahdollisuudella. Kartano voi majoittaa jopa 20 henkilöä. Vieraat jakavat toisen kerroksen nykyaikaiset saniteettitilat, 2 vessaa ja2 kylpyhuonetta. Toisen kerroksen aula on myös hyvä paikka viettää aikaa porukalla.

  • Iltapala: lämpimiä voileipiä kanalla, salaattia, teetä, kahvia ja mehua.
  • Aamupala: Vastaleivottuja sämpylöitä, haudutettua puuroa, kasviksia, kylmiä leikkeitä, juustoa, keitettyjä kananmunia, jogurttia ja marjoja, kahvia, teetä ja mehua.
  • Brunssi: herkkutattiomeletteja, nokkospannukakkua savulohimoussella, vasta paistettua patonkia ja rucolalevitettä, kalaa, kylmiä leikkeitä, juustoa, tuoresalaattia, chili-suklaamuffinsseja,  lämmintä hedelmäsalaattia, poreilevaa hedelmäjuomaa, marjasmoothieta, kahvia, teetä ja mehua.

Häiden buffet menu:

Kermainen metsäsienikeitto ja kartanon tuoretta rustiikkileipää

Rapea vihreä salaatti krutongeilla ja siemenillä
Tomaatti-mozzarella salaatti basilikaöljyllä
Lämmin punajuuri-vuohenjuustosalaatti
Marinoidut kasvikset

Savustettua lohta sitruunaisella hapankermalla
Yrttikuorrutettua porsaan fileetä ja karpalohilloa
Katkarapumoussea ja mallasleipää
Marinoituja kantarelleja

Hunajamarinoituja juureksia
Pähkinä-perunapyree
Paahdettua nautaa

Kahvia ja teetä

Hääkakkua

Lisätietoa tiloista: Juhlista, tunnelmasta ja herkuista mahtuu kerralla päärakennukseen nauttimaan reilut 80 henkeä. Tuvassa (50-60 hlöä), viihtyisässä salissa (10 hlöä), fiinimmässä salongissa (10 hlöä)