Sauna Varjola – laadukkaita saunaelämyksiä

Sauna Varjola laiturikuva

Suomalaiset ovat kautta aikojen uskoneet saunan hyvää tekeviin vaikutuksiin. Vanha suomalainen sanonta sanookin; Jos sauna, viina ja terva ei auta, on tauti kuolemaksi.

Saunomisen hyvää tekeviä vaikutuksia on tutkittu paljon mutta saunominen on kuitenkin ennen kaikkea hyvää oloa, rentoutumista ja mystiikkaa.

Erilaisia saunaelämyksiä tarjolla

Sauna Varjola tarjoaa erilaisia saunaelämyksiä Keski-Suomen kauniissa koskimaisemissa. Tule hemmottelemaan itseäsi savusaunan lämpöön tai koe telttasaunan eksotiikka.

Savusaunoistamme suurimmassa löylyttelet isolla porukalla, pienemmän savusaunan tarjotessa intiimimmän ympäristön. Talvisin pulahdus avantoon elvyttää verenkiertoa ja virtaava järvi viilentää myös kesäisin. Molemmista savusaunoista pääset pulahtamaan järviveteen tai hemmotteleviin poreisiin.

Kelosauna on perinteinen sauna pienelle porukalle Varjolan pihapiirin välittömässä läheisyydessä, metsän antaessa suojaa. Telttasauna tarjoaa nautinnolliset löylyt luonnon rauhassa.

Varjolassa on tarjolla kuusi erilaista saunaa, aina pienestä sähkösaunasta 30 hengen savusaunaan.

Huuhtele huolet ja murheet

Saunan lämmössä löylyttelet huolet ja murheet pois, mutta saunomisen yhteydessä kehosta poistuu myös nestettä. Muistathan nauttia riittävästi virkistävää juomaa pitääksesi kehon nestetasapainon kunnossa. Puhdas suomalainen vesi toimii erinomaisesti janon sammuttajana ja Varjolan saunoilla voit maistaa myös perinteistä suomalaista saunajuomaa, eli olutta. Varjolan valikoimaan kuuluu saunamaakunnan nimikko-olut Keito, joka valmistetaan suurella sydämellä paikallisessa pienpanimossa.

Tervetuloa Sauna Varjolaan

Aito tunnelma, ripaus luksusta. Porealtaan lämpöä ja järviveden viileys. Taustalla kosken kohina. Varjolan saunat tarjoavat elämyksellisiä saunakokemuksia parhaimmillaan.

Tutustu lisää saunoihimme: Sauna Varjola tai lue lisää saunahoidoista: saunahoidot

Varjola kuuluu Sauna from Finland yritysverkostoon ja sille on myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience* laatumerkki.

Autenttinen saunaelämys laatumerkki

* Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki myönnetään Sauna from Finland laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille, ollen osoitus siitä, että saunaelämyksen ydinarvot toteutuvat ja saunapalvelut tuotetaan laadukkaasti.