Majoitusta kauniissa koskimaisemissa

Majoitus Varjola

Varjolassa on majoitettu tukinuittajia, maatalon työväkeä ja kalastajia jo satoja vuosia ja tätä perinnettä olemme halunneet jatkaa. Majoittuminen luonnon läheisyydessä ja koskimaisemissa rauhoittaa ja saat hyvän alun päivääsi. Perinteisen majoituksen lisäksi Varjolaan on tehty uusia majoitustiloja jotka sopivat Varjolan henkeen ja istuvat ympäröivään luontoon.

Viihtyisiä talonpoikaishuoneita

Perinteikkäässä Pihatuvassa majoitut talonpoikaishenkisissä huoneissa hyvillä maisemilla aivan Varjolan idyllisessä Pihapiirissä. Pihatuvan neljä huonetta ovat viihtyisää mutta edullista majoitusta yhteisillä kylpyhuonetiloilla.

Uudemmat Riihihuvilat

Uudemmat Riihihuvilat tarjoavat hotellitasoista majoitusta kosken yläjuoksulla, noin 300 metrin päässä Navettaravintolalta. Kaikkiin huoneisiin on oma sisäänkäynti ja niillä kaikilla on oma kylpyhuone sekä pieni takaterassi. Riihihuviloilla on huoneiden lisäksi tarjolla viihtyisiä sviittejä, joissa on viiden hengen makuutilojen ja kylpyhuoneen lisäksi yhteistä olohuonetilaa ja tupa-keittiö sekä enemmän terassitilaa. Riihisviitti toimii pienelle perheelle kuin kesämökki.

Riihihuvilat toimivat mainiosti yksittäisille majoittujille, perheille ja ryhmille. Ne ovatkin suosittua majoitustilaa esimerkiksi sukujuhliin tai yritystilaisuuksiin.

Hyvin varusteltu, iso huvila

Villa Voimala on täysin varusteltu huvila 8-10 hengelle joka sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kuusaankosken keskellä olevassa saaressa. Voimalalla on neljä erillistä makuuhuonetta ja useita kylpyhuoneita sekä isot katetut terassit. Voimalan yhteydessä on erillinen saunarakennus jossa on erillistä pukeutumistilaa ja ulkoporeallas. Voimalalla pääset nauttimaan kosken kuohuista täysin omassa rauhassa.

Mökkejä moneen tarpeeseen

Varjolan kautta on varattavissa useita erikokoisia mökkejä. Kaikki mökit ovat talviasuttavia, hyvin varusteltuja kesämökkejä vesistön rannalla ja omalla saunalla. Useimmat mökit vuokrataan kesäaikaan vain viikkovuokralle. Muina vuodenaikoina mökkejä on varattavissa myös lyhyemmälle ajalle.

Majoitu maalle, herää kosken kohinaan

Majoitu Kuusaankosken kuohujen rauhoittavassa kohinassa ja aloita päivä runsaalla maalaisaamiaisella tunnelmallisessa Navettaravintolassa. Varjola tarjoaa monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja mukavaan majoittumiseen.

Tutustu majoituksiin tarkemmin: Varjolan majoitus

Tekemistä alueella

Pakkaa mukaan kanootti, kalastusvälineet tai maastopyörä! Koskikalastus, omatoimiset patikoinnit, mainiot pyöräilymaastot, koiran kanssa ulkoilu tai kanotointi tarjoavat rauhallista tekemistä alueella. Varjolan monipuolinen elämystarjonta tarjoaa rauhallisessa maalaismaisemassa vietettyihin päiviin myös vaihtoehtoja vauhdikkaampaan vapaa-ajan viettoon. Tutustu Varjolan tarjoamiin elämyspalveluihin: Elämys Varjola

Vaikka Varjola sijaitsee keskellä maaseutua ja luonnon rauhassa, on sieltä helppo pistäytyä myös kaupungin vilinään. Jos kaipaat päiviin enemmän vaihtelua, tässä vähän etäisyyksiä erilaisiin aktiviteetteihin:
Kuusaan Kanavateatteri: 1 km
Kylpylä, curling, keilaaminen, kuntosali: 4 km
Peurunka Golf: 7 km, Jyväs Golf: 33 km, Revontuli Golf: 50 km
Laskettelu: 50 kilometrin säteellä 4 laskettelukeskusta, Himos 80 km
Jyväskylän huvitukset; keilaaminen, elokuvat, teatteri: 30 km

Varjolaan on lähimmältä lentokentältä ja juna-asemalta vain noin puolen tunnin matka.